مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث

سلام وقت بخیر و خسته نباشید مادر بزرگ من از سمت پدری فوت کرده و هفت تا خواهر برادر داشته پدرش یک زمینی ارث گذاشته برای بچه هاش هفت تا خواهر برادرای مادربزرگم زمین رو بعد فوت مادر بزرگ میفر‌وشند و بدون اجازه یا امضا از وراث مادربزرگم که عمو و عمه و پدر من هستن بدون اجازه از ما ها زمین رو میفروشن اینم بگم مادربزرگم بعد پدرش فوت کرد،سوال بنده دو تا هست ( یکی از بردارهای مادربزرگم دادگاه رفته و پرونده داره و با شناسنامه و کارت ملیش پولشویی شده و مقصر شناخته شده ) آیا الان ما بخواهیم ارثیه یک سهم از هشت سهم مادر بزرگ مون رو بگیریم میتونیم!؟ دوم این که اگه بخواهیم بگیریم برای اون برادر مادربزرگم که شرایطش رو زندان رفته با کارت ملیش پول شویی شده گفتم مشکلی پیش نمیاد!؟ ممنون لطف می‌کنید
نهایت میشه از کسی که خریده سهم مادربزرگمون رو گرفت

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نسبت سهم الاث مادربزرگتان از پدرش، پدر شما به میزان سهمش از ماترک مادرش مستحق دریافت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما کمی نیاز به گفتگوی بیشتر دارد اما در هر صورت بله می‌توانید سهم الاث را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است