مشاوره حقوقی رایگان - طرح تفصیلی

سلام
زمینی دارم بصورت توتستان
اخیرا مشخص شده که مقداری از زمین در طرح تفصیلی شهرداری در جاده افتاده است
با توجه به اینکه طرح هنوز به مرحله اجرا درنیامده آیا میتوانم تقاضای وجه مقدار زمین که در طرح قرار میگیرد را از شهرداری بکنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه هنوز زمین در ید شما است به نظر ممکن نیست .لیکن به شهرداری مراجعه و سازش نمایید.

پرسشگر :

زمین در ید من هست
سوال من دقیقا این هست که آیا قانونا بصرف اینکه زمینی در طرح شهرداری واقع شده باشد میشود دادخواست دریافت وجه داد ؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ظرف18ماه از زمان واقع شدن در طرح باید قیمت زمین رابشما پرداخت کنند ویا ازطرح خارج کنند.والا ازطریق شکایت به دیوان عدالت آن را ازطرح خارج نمایید.تاطرح اجرا نشده,نمی توان مطالبه وجه نمود.