مشاوره حقوقی رایگان - طرح تفصیلی

با سلام و عرض ادب
بنده یک زمین قولنامه ای در بحر خیابان اصلی به متراژ 345 بحر زمین 13 قناس قائم 11 درسال 1396 خریدم.
زمین دو کله بود طوری که یک کوچه بن بست 6 متری که 3 متر از کوچه 6متری به زمین بنده میخورد.
حالا در سال 98 در طرح تفصیلی ارائه شده باعث شد تا کوچه در طرح خیابان 8 متری قرار گرفت.
یعنی 4 متر از عرض زمین بنده در طرح میباشد.
که در سال 97 من جلوی زمین را کرکره گذاشتم
و امسال انتهای ملک یه درب نصب کردم.
حالا شهرداری به دلیل عملیات غیر مجاز زمین بنده را در کمیسیون برده.
که تازه پرونده را به دیوان عدالت بردم.
شهرداری بابت زمین نه پول میدهد نه معوض میگوید جواز میدهم.
تکلیف چیه?
با تشکر

پاسخ ها :

رضا  تقی زاده آيدنلو

رضا تقی زاده آيدنلو :

سلام باید علیه شهرداری در دیوان عدالت اداری دادخواست لازم تنظیم شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شهرداری بابت عقب نشینی ، هیچ وجهی پرداخت نخواهد کرد و فقط به شما مجوز ساخت بر اساس همان متراژ اولیه خواهد داد مگر ...
ولی در مواردی باید قیمت زمین شما پرداخت بشود