مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی با شماره سریال

شخصی توانسته که شماره سریال گوشی منو بدست بیاره میخواستم بدونم چگونه میتوانم بفهمم من رو هک کرده یا نه و چگونه میتونم از هک شدن جلوگیری کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به صرف دانستن شماره سریال اتفاقی مهمی نیست .لیکن اگر از آن سواستفاده نموده می توانید شکایت نمایید. منظور از هک چیست؟ می توانید تمام رمزهای خود را به سرعت عوض نمایید. اعم از رمز بانکی و پیام رسان ها و ایمیل وغیره

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام به تعميرات گوشي مراجعه كنيد اگه اوكي دادن از طريق شكايت در دادسرا و پليس فتا دنبال كنيد