مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن تاریخ وکالت و امتناع فروشنده از زدن دوباره وکالت

با سلام. من پارسال برج 4 یک دستگاه پژو 405 خریداری کردم و فروشنده وکالت زد و تاریخش به خاطر اینکه ماشینو میخاستم بفروشم رد شد و فروشنده شهرستان هستش و قبول کرد که بیاد وکالت بزنه الان بعداز این همه وقت امروزوفردا کردن میگه پول بده میترسم پول بدم نیاد وکالت بزنه میگه اول پول بده بعد بیام الان چطوری میتونم سند بزنم زندگیم روی هواست ممنون

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

وکالت در فروش یا وکالت تعویض پلاک
سوال خود راواضح بیان نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما می توانید به شهر فروشنده مراجعه و همزمان با تنظیم وکالت به ایشان پول بدهید که خیالتان راحت شود