مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط خانواده

سلام وقت شما بخیر
بنده 16 سال دارم.. و اینکه خانواده من بیشتر اوقات بخاطر مسائل کوچکی و حتی برای چیزی که من مقصرش نیستم من رو کتک میزنند که برای چیزی عصبانی اند و میخوان با اینکار خودشون رو آروم کنند یعنی این موضوع از بچگی بوده که با کمربند و پدرم معتاد هست و سیمی که استفاده میکنه و رو حتی چند باری گرما میدادند و این کار به دستم میزنند و یا با سیخ کباب و اینکه این موضوعات به نسبت قبل کمتر شده ولی خب همچنان این مشکلات هست و خب الان بیشتر توهین ها شون بیشتر شده و خب تو خانواده برادرام و بابام و مادرم منو کتک میزند من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این خصوص تماس حاصل فرمائید.