مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام ببخشید من 50 سالمه و میخواستم با اتوبوس ساعت 7 صبح برم حرم حضرت معصومه س مادرم دردسر درست کرد و پدر و برادرم فقط ب علت غر زدنم مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند بیشتر برادرم زده اطراف چشم راست کبود شده چیکار کنم که دیگه توی اون خونه نباشم بخدا از دستشون عاصی شدم پام هم معلول آیا بهزیستی منو قبول میکنه حتی 40 م تومن پول هم داشتم برای خونه ازم گرفتن شما رو ب قرآن قسم کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما از لحاظ قانونی فردی رشید هستید ومی توانید از انها جدازندگی کنید اگر مورد ازار واذیت واقع می شوید می توانید مستند به دلیل ومدرک از پدر وبرادر خود شکایت کنید منتها اول درزمان درگیری باید 110را در جریان بگذارید یا الان برای اثارجراحت خود به کلانتری مراجعه وبعد پزشکی قانونی بروید بهرحال اینکه اداره بهزیستی شماراقبول کند باید از خود ان اداره جویا شوید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. می توانید از طریق مراجع قضایی و قانونی پیگیری کنید. حتما با وکیل مشورت کنید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام .شما از لحاظ قانونی فردی رشید هستید ومی توانید از انها جدازندگی کنید اگر مورد ازار واذیت واقع می شوید می توانید مستند به دلیل ومدرک از پدر وبرادر خود شکایت کنید منتها اول درزمان درگیری باید 110را در جریان بگذارید یا الان برای اثارجراحت خود به کلانتری مراجعه وبعد پزشکی قانونی بروید بهرحال اینکه اداره بهزیستی شماراقبول کند باید از خود ان اداره جویا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید و شکایت به نظر راه حل خوبی نیست.
حتی اگر بهزیستی قبول کند به مستمری بهزیستی نمی توانید منزل اجازه کنید و هزینه های زندگی خود را تامین کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا فورا می‌بایست دلایل و مستندات جمع آوری نمایید با دوربین خود فیلم بگیرید به کلانتری مراجعه کنید شکایت کنید و به پزشک قانونی مراجعه کنیدخروج از منزل هم با توجه به اینکه بالای 18 سال شده‌اید مانعی ندارید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام میتوانید شکایت کنید، حتما با وکیل مشورت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا توصیه بر این است که قضیه را به شکل دوستانه فیصله دهید.
اگر امکان رفع مشکل وجود نداشت شما می‌توانید درخواست خود را به بهزیستی ارائه دهید تا مورد بررسی قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید از طریق بهزیستی درخواست مستمری کنید در خصوص پول میتوانید علیه خانواده تان بدوا اظهارنامه ارسال و سپس دادخواست تنظیم کنید در مورد ضرب و جرح هم میتونید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت ضرب و جرح مطرح نمایید