مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده همسر در زندگی

سلام من 5 ساله خونه دارم تو این پنج سال شوهرم انگار من رو به خاطر کلفتی و برطرف کردن نیاز جنسی اش گرفته تو یک حیاط با مادر شوهرم زندگی میکنیم و خونمون انگار به هم وصله شوهرم مدام هر کاری یا زن و شوهری بحثی میکنیم میره به مامانش میگه و خواهرشوهر همه دخالت میکنند دیگر خسته شدم بی احترامی میکنه به من از مخارج خونه نمیتونه بر بیاد هر چیزی هم میگم با دعوا باهام بحث میکند.
یه راهنمای کنید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل تقدیم دادگاه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود ابتدا موضوع از طریق مشاور خانواده پیگیری گردد در صورت عدم حصول نتیجه مطلوب میتوانید نسبت به الزام زوج‌ به تامین مسکن علی حده اقدام نمایید