مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام . من از اول تیرماه بیکار شدم، شرکتی که کار میکردم کلا منحل شده تقریبا، میخواستم بدونم میتونم از مبلغ بیمه بیکاری استفاده کنم؟ تعلق میگیره؟ و چون شرکت برای اشنای نزدیک بوده نیاز به شکایت از ایشون است؟ ضرر مالی داره براشون یا نه مشکلی نداره برای ایشون؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مهم آن است 6ماه سابقه بیمه داشته باشید برای شرکت جای نگرانی نیست اگر حق بیمه تامین اجتماعی تادیه شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حداقل 6 ماه سابقه دارید میتوانید بیمه بیکاری را برقرار کنید