مشاوره حقوقی رایگان - سلام در خصوص نحوه وکالت دادن به وکیل سوال داشتم

آیا درخصوص دادخواست مهریه و نفقه و ترک انفاق دادن یک وکالت نامه به وکیل کافی است یا باید در هر مورد جداگانه قرارداد وکالت امضاء نمود؟
در صورت کافی بودن یک وکالت نامه آیا می توان در خصوص دفاع از دادخواستهای زوج همچون تمکین و ... نیز در همان وکالت نامه که برای مهریه و نفقه و ترک انفاق داده شده به وکیل خودم وکالت بدهم یا نه برای هر موضوعی جداگانه باید وکالت داده شود؟
پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت هر موضوعی پرونده جداگانه تشکیل میشود و وکالتنامه جداگانه الزامی است