مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر در تنظیم سند و موارد مربوطه

با سلام، بنده یک قطعه زمین خریداری نمودم و در قولنامه از تاریخ قرارداد 9 ماه مهلت جهت انجام و رفع امور اداری مربوطه داشته ولی با گذشت بیش از 2 سال از مهلت تعیین شده هنوز سند رو نزده، لازم به ذکر است که دفترخانه ای جهت حضور و ثبت سند به صورت مکتوب تعیین نشده است ولی من حدود 1 سال پیش طی اظهارنامه ای بدون تعیین محل و تاریخ ثبت سند بابت تاخیر و خسارت مربوطه ( که در مبایعه نامه خسارت تاخیر در انجام تعهد هر طرف مبلغ 50 هزار تومان قید شده است ) به وی اخطار داده بودم که هیچ پاسخی به اظهارنامه نداد ولی گواهی عدم حضور نگرفتم، اخیرا تماس گرفته که سند آماده هست که طی استعلامی که از شهرداری گرفتم با توجه به قطعه بندی و تغییر کاربری زمین به مسکونی با زد و بندی که با مسئول قبلی داشته خسارت قطع اشجار را نیز پرداخت ننموده که در حال حاضر بخشدار جدید خواستار دریافت خسارت مربوطه شده که مبلغی حدود 8 میلیون تومان می باشد.
ضمنا دیروز هم اظهارنامه جدیدی با گوشزد نمودن خسارات یاد شده جهت تنظیم سند با تعیین زمان و مکان دفترخانه برای وی ارسال کردم و منتظر پاسخ وی هستم.
لذا با توضیحات بالا تقاضای راهنمایی شما جهت دریافت خسارت تاخیر در تنظیم سند و هزینه خسارت قطع اشجار و نحوه تنظیم دادخواست مربوطه را دارم.
قبلا کمال تشکر را از جنابعالی دارم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تنظیم دادخواست حقوقی یک امر فنی است و با توضیح و راهنمایی قابل انجام نیست. پیشنهاد می شود تنظیم دادخواست خود را به اهل فن بسپارید..... برای این مورد در خدمت شما هستم