مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه خسارت تاخیر در تنظیم سند

سلام.فروشنده ای آپارتمانی را بهمن ماه 1399 تحویل داده ، ولی در مبایعه نامه تاریخ تنظیم سند را 1400/3/10 در دفتر خانه مشخصی تعیین نمود.بدلیل(مشکل با شهرداری و نگرفتن پایان کار که هنوز ادامه دارد و ...) تاکنون سند را بنام خریدار نزده است. برای تاخیر در زدن سند در مبایعه نامه خسارت/جریمه به مبلغ روزانه 100هزار تومان تعیین شده است.سوال :اگر خریدار علیرغم آمادگی حضور ولی بدلیل عدم آگاهی ،گواهی عدم حضور فروشنده در تاریخ تعیین شده در مبایعه نامه را از دفترخانه نگرفته باشد .آیا هر زمان که سند آماده شد می تواند از فروشنده درخواست خسارت تاخیر در تنظیم سند را نماید. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر عمدا گواهی عدم حضور نگیرد و این منجر به تاخیر در پرداخت باشد نمیتواند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مگر اینکه اظهارنامه آمادگی برای پرداخت تتمه ثمن و اخذ سند را بهش بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی زمانی خسارت تاخیر به شما تعلق می گیرد که حق خود را مطالبه کرده باشید چون زمان گواهی عدم حضور گذشته است میبایست ابتدایی اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست ضبط کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

چنانچه در قرارداد آمده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت تاخیر یا باید طبق قولنامه باشد یا اینکه از تاریخ اخذ گواهی عدم حضور و یا اینکه از تاریخ تقدیم دادخواست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باید عدم حضور وی و حضور خود را در روز دفترخانه اثبات کند تا بر مبنای آن خسارت را به جعت عدم ایفای تعهد مطالبه نماید‌

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر طبق قرارداد قابل مطالبه است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مدارک و مبایعه نامه نیاز به بررسی دارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید تعهدات مبنی بر پرداخت و عدم حضور را دریافت نموده باشید و یا با ارسال اظهارنامه مراتب آمادگی را اعلام نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
خیر بایدگواهی عدم حضور را اخذ نمایید وخسارت تاخیر تادیه طبق قرارداد قابل مطالبه خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر گواهی عدم حضور نگرفته آید باید اول اظهارنامه مبنی بر پرداخت باقی ثمن و تنظیم سند بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله وجه التزام روزانه قابل دریافت است ولی خریدار باید بلافاصله اظهارنامه ارسال نماید

و دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را مطرح نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اطهار نظر دفیق مستلزم بررسی اسنادی و غقرارادادص ملک است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با توجه به دلایل و مدارک و مندرجات قرارداد میزان خسارت تعیین شده قابل مطالبه و وصول است.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... خیر... متعهدلهی می تواند از متعهد خود خسارت دریافت کند که خود اثبات نماید در موعد تعیینی، به تعهدات خود کاملا عمل کرده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام خیر خریدار می بایست در تاریخ مقرر بابت تنظیم سند رسمی در دفتر اسناد رسمی حاضر می شد و ضمن آماده کردن بقیه ثمن معامله بصورت چک تضمینی بانکی تا آخر وقت اداری صبر می کرد و در صورت عدم حضور فروشنده گواهی عدم حضور را از دفتر اسناد رسمی می گرفت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه ارایه کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام طی شرایطی امکانپذیر است