مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک اپارتمان

سلام عزیز من یک واحد اپارتمان خریدم و قرار شد که تاریخ 1399/12/10 سند فروشنده به اسم بزند و جریمه خسارت روزی صد هزار تومان که فروشنده استنکاف نمود و من عدم حضور گرفتم و شکایت کردم که تاریخ دادگاه 1400/6/2بود که با حضور من فروشنده و صاحب اصلی اپارتمان حضور پیدا نکردن و قاضی اعلام کرد که استعلام از اداره ثبت شماره ثبت ندارد و با استعلام مجدد اپارتمان به اسم مالک اصلی بود و بعدا فروشنده یک لایحه تنظیم کرده که به دلیل کرونا و بیماری در جلسه شرکت نکرده حالا من می خواستم وضعیت سند خانه بنده و کلیه خسارت وارده به من چه صورت پیدا می کند با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت مطالبه خسارت دریافت می نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید قرارداد مشارکت در ساخت سازنده با مالک بررسی گردد. همچنین نحوه مالکیت فروشنده باید بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایدمشخص شود که ایا در قرارداد بین مالک و فروشنده او مجوز فروش خانه را داشته یا نه موارد فرق میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما
دادخواست بر علیه فروشنده و شخصی که سند به نام ایشان است ، مطرح کرده باشید
قاضی حکم به انتقال سند خواهد داد
و برای خسارت وجه التزام روزانه ، باید حتما در همان زمان ، اظهارنامه برای فروشنده ارسال میکردید
و خسارت وجه التزام ، از زمان ارسال اظهارنامه یا از زمان تقدیم دادخواست به شما تعلق خواهد گرفت

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله باید شاهد اشته باشید یا ایشان رابه شعبه معرفی وقسم بخورید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی داده اید و نام صاحب سند در ستون خواندگان نیست قرار عدم استماع دعوی صادر خواهد شد.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که مالک کس دیگریست مجددا باید دادخواست به طرفیت مالک اصلی و فروشنده هردو بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر فروشنده و کسی که سند رسمی ملک بنام اوست ، خوانده دادخواست شما باشند ، دادگاه پس از رسیدن پاسخ استعلام از اداره ثبت ، رای خواهد داد.