مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ پیش فروش

با سلام احترام
بنده یه واحد رو سال 92پیش فروش کردم 85متری.بنگاه سال 95 با مبایعه نامه واحد رو بهم تحویل دادن و نوشتن حدود 85متر.
الان بعد از گذشت حدود ده سال که تازه کارهای پایان کار و تفکیکش انجام شده و پیش سند رو آماده کردن، واحد من 92 متری در اومده.
بنگاه مدعی هست که قیمت اضافه متراژ به روز باید پرداخت بشه ن6 سال 92 یا 95، تا سند رو بنام بزنن.تو مبایعه نامه تحویل ملک در سال 1395 و قرارداد مشارکت اولیه هم چیزی از کم یا اضافه متراژ واحدهای مجتمع زده نشده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
1.هزینه اضافه متراژ باید به روز حساب بشه؟
2.اینقدر تاخیر برای سند زدن قانونیه؟

پاسخ ها :

مهدی کارخانه

جناب آقای مهدی کارخانه :

سلام
در صورتی که در خصوص اضافه متراژ توافق نباشد مطابق نرخ مندرج در قرارداد
در صورتیکه برای تأخیر در انجام تعهدات خسارت تعیین کرده باشید قابل مطالبه میباشد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی قرارداد پیش فروش ومبایعه نامه خرید بررسی گردد