مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما از کارگر

سلام وقتتون بخیر من از کارفرمام شکایت کردم بابت قراردادی که نبسته بود حقوق اداره کارو عیدی که نداده بود و سوء استفاده های رایگانی که کرده بود
الان حکم اداره کار صادر شده ایشون باید با من تسویه کنه و جریمه بپردازه
در همین جهت با من دشمن شده و از دستم شکایت کردن که من پروژه ای رو به ایشون ناقص تحویل دادم در صورتی که من قراردادی رو درمورد پروژه ای امضا نکردم
و ایشون در اداره کار هم قراردادی رو اورد که جعلی بود و امضای من رو جعل کرده بود
من میخوام بدونم ایشون که به من پز شاهد هاشو میده در دفاتر قضایی با شاهدی میتونه بر علیه من پیروز بشه که تعهد شفاهی بهش دادم؟یا پیام در دادگاه سند هست که من نشون بدم ایشون از کار من راضی بوده و الان دسیسه کرده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت