مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام سرقت

با سلام و خسته نباشید ،،در محضر دادگاه به من گفته شد،، در قبال اتهام به سرقت « البته فقط لفظی از طرف شاکی » شما نیز از خود دفاع کنید،،،،،،، در این مورد جواب من چه باید باشد ،، منظور از دفاع ثابت کردن خلاف ادعای شاکی است و اما چگونه لفظ ساده و بی‌اساس شاکی را ثابت کنم ،، شاکی می‌گوید ایشان سارق هستند من می‌گویم ایشان اشتباه می‌کنند هیچ نوع سند دوربین و ادله وجود ندارد،،،،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید صرفاً انکار کنید شامی به عنوان مدعی باید. ادعای خود را ثابت کند.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ایشان باید برای اثبات ادعای خود دلیل ارائه کنند ، اثبات ادعا با مدعی است. اگر دلیلی ارائه شد آن زمان شما موظف به دفاع در مقابل آن هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات وقوع جرم بر عهده شاکی است انکار شما کافی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق پلیس محترم فتا و دادسرای جرایم رایانه‌ای اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست هر اتهامی که به شما زده شده است با توجه به دلایل و مستندات اگر وجود دارد از خود دفاع نمایید