مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ضرب و جرح

سلام بنده مغازه فنی دارم همسایه کناری من از بنده برق کشیدن و من نمیخواستم دیگه برق بدم ایشان. و برق همسایه رو قطع کردم. و اونها با دونفر دیگه از کارگرانش وارد مغازه من شدن و با فحاشی کار به بزن بزن کشید. و من هم از لحظه ورود به مغازه ام فیلم دارم ازشون. و من به 110 زنگ زدم و صورتجلسه کردن. ولی همسایه با چاقو به دستش زده بود گفت که من چاقو زدم بهش و اونم صوتجلسه کردن. حالا بعد چند روز همسایه اومده ابراز پشیمانی میکند که من شکایت نکنم. میدونم این یک نقشه هست. لطف کنید راهنمایی کنید که اگر تا چه زمانی میتوانم از تاریخ صورتجلسه شکایت نکنم. ایا اگر شکایت نکنم امکان دارد بعد از چند وقت اعتبار صورتجلسه کلانتری از بین برود. و دیگر نشود شکایت کرد. چون داریم وارد سال جدید میشویم امکان اینکه بگویند پرونده سال قبل محسوب میشود دیگر طرح شکایت مورد قبول نیست. ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اعتبار صورت جلسه از بین نمی رود. مرور زمان جرایم تعزیری در کمترین میزان آن سه سال است. اگر آسیب موجب دیه و قصاص باشد شاملمرور زمان نمیشود