مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش دو بیمه همزمان

سلام وقت بخیر
بنده تحت پوشش بیمه پدر و خداروشکر در قید حیات هستند خدمات درمانی ( بانک صادرات ) و شاغل نیستم و مجرد هستم .همزمان بیمه زنان خانه دار پرداخت میکردم اما بدون دفترچه تامین اجتماعی
بیمه بانک مجبورم کرد به خاطر تمدید دفترچه خدمات درمانی بیمه زنان خانه دار رو متوقف و مسدود کنم
آیا این کار بیمه صحیح بوده و آیا باز میتونم واریزی بیمه زنان خانه دار رو داشته باشم ؟!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر برای خدمات درمانی می‌بایست بتوانید استفاده کنید مانعی نداشته