مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کذب مطالبه وجه

شخصی شماره حساب بنده رو به شخص دیگری معرفی کرده و پولی حدود 500 میلیون به حساب بنده واریز شده که طبق نظر همان شخص به حساب دیگری واریز کردم،الان شخص واریز کننده مدعی طلب از بنده می باشد. در صورتی که جایی دیگر از شخص دوم هم شکایت کرده و بابت این طلب از او نیز پول دریافت کرده و الان میخواد از من هم شکایت کنه،ودر واقع دو بار مطالبه کنه.من باید چیکار کنم،در صورتی که بنده هیچ کاره بودم.
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دفاعیات لازم را به عمل بیاورید به اظهارات طرف مقابل در شعبه دیگر استناد کنید