مشاوره حقوقی رایگان - شکایتم کردن

باسلام وخسته نباشید بنده پارسال مقداری گندم و کود به دوستم دادم بعد یکسال ضررر کرد گفت گندم و کودهای تو اصلی نبودن بهانه اورد الان رفته منو بعد یکسال نیم شکایت کرده پرینت 50ملیونی که ریخته بحسابم بابت گندما شکایت کرده و دروغ گفته که 6ماه پیش مبلغ50ملیون به من داده قرض و من بهش پس ندادم الان 20روزه حسابام بستن هنوزم احضاریه نیومده برام من چکار کنم این ادم اشنا زیاد داره ولی من شاهد دارم کارگرا که ماشینشو بار گندم و کود کردن هست بنظرتون چی میشه دلهره دارم لطفا جوابی بهم بدید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هیچ فاکتوری یا رسیدی یا بارنامه یا پیامک ندارید؟
بله درخواست کنید شهودی که کود بردن برای ادای شهادت حاضر شوند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به استناد شهادت شهود امکان دفاع خواهید داشت.