مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

با سلام خدمت شما همكاران عزيز ،ببخشيد معامله صوری به قصد فرار از دين بودند به جهت رای وحدت رويه ٧٧٤ مورخه ٢٠/١/٩٨ كه شكايت كيفری را منوط يه محكوميت قطعی نموده ايا در رای حقوقی نيز اثر دارد ؟!! قضات محترم به رای وحدت رويه استناد كرده و حكم به بطلان دعوی صادر ميكنن. خواستم اظهار نظر شما و اينكه اگر رای در اين مورد گرفتيد به اينجانب اطلاع بدهيد تا بتوانم برای اعاده دادرسی استفاده كنم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

طبق ماده 18 قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه حقوقی باید از رای کیفری تبعیت کند.

اگر در پرونده کیفری نسبت به بزه فرار از دین رای بر برائت صادر شده
بعید است که در پرونده که می خواهید مطرح کنید به نتیجه ای برسید.
البته اینکه در دادخواست مطروحه چه عنوانی انتخاب کنید نیز مهم و البته تاثیر گذار خواهد بود.