مشاوره حقوقی رایگان - مقصر خسارت به خودرو

سلام فرقون روی هم دم در مغازه چیده بودیم مشتری خودش میخواسته برداره که میریزه و در همون حال یک ماشین داشته رد میشده میخوره بهش فیلم دوربین هست حالا مقصر کی میشه و تو این بازار ابزار عرف که همه کلی لوازم دم درب دارن

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه باعث مزاحمت در پیاده رو شده باشد صاحب مغازه مقصر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر عزیز �‌توانید با درخواست تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف نظر کارشناس مربوطه را استعلام کنید