مشاوره حقوقی رایگان - خوردن درب پارکینگ به ماشین توسط باد شدید

اگر در هنگام خروج از پارکینگ توسط اتوبوس دولتی ناگهان باد شدیدی شده و درب غیر استاندارد پارکینگ بسته شده و به آینه و شیشه جلو برخورد کند آیا راننده مقصر است؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به خیلی از موارد بستگی دارد و البته که تشخیص با کارشناس رسمی دادگستری در رشته سوانح وسائط نقلیه موتوری است اما بطور کلی باید دید چه کسی در را گشوده و آیا در را مهار کرده یا نه و قصوری متوجه ایشان هست یا نه؟
راننده از امنیت گذر برای عبور دادن اتوبوس بازدید نموده و اطمینان حاصل نموده و سپس اتوبوس را حرکت داده یا قصور کرده؟
وزش باد و بسته شدن در علیرغم مهار بودن و اطمینان از امنیت گذر حادثه غیر مترقبه محسوب می شود یا نه؟
و سایر فروض که توسط کارشناس باید بررسی و اظهار نظر شود

پیروز باشید