مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

سلام‌ من یک پراید از نمایشگاه خریدم. مدارکش فقط یک برگ بیمه بهم داد، روی حساب اشنا بودنش گفت که مدارک و تعویض پلاک رو کمتر از یه هفته برات انجام میدم،الان پونزده روز گذشته و هر موقع میرم سراغش امروزو فردا میکنه، در حال حاضر من مدارک فقط بیمه و قولنامه دستمه، چکار باید کنم؟ تو رو خدا راهنماییم کنید،

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اول مذاکره مستمر و بدون رو دربایستی و خیلی جدی. اگر متوجه شدید که مشکل جدی هست اقدام به طرح دعوی حقوقی

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است