مشاوره حقوقی رایگان - خرید تحمیلی انگشتر جواهر

سلام: به عنوان معلم در یکی از اموزشگاه ها مشغول فعالیت هستم یکی از شاگردان کلاس که جواهر ساز میباشد بجای پرداخت شهریه و مبلغ کلاس ( 10 میلیون تومان ) با مدیر مجموعه صحبت کرده و گفته برای استاد جواهری خواهم اورد و بجای پول ان از شهریه کلاس کم شود، وقتی انگشتر را اورد مبلغی را که عنوان کرد خیلی بیشتر از مبلغ شهریه بود، که من گفتم نمیخواهم گفت باز هم ثبت نام میکنم نفرات دیگر را و از انجا کسر شود. من هم قبول کردم اما پس از مدتی نظرش عوض شد و گفت پولش را میخواهم در این زمان گفتم نمیخواهم انگشتر مال خودت و شما پول کلاس را پرداخت کن، ایشان شاکی شده که من متضرر شدم و تقاضای غرامت و خسارت کرده ، چگونه میتوانم در دادگاه از حق خودم دفاع نمایم ؟ ایا لازم است وکیل بگیرم یا همینطور صادقانه حرفم را بزنم برای قاضی کفایت میکند؟

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
پس از توافق و صلح بر امری نمیتوانید از آن پشیمان شوید مگر به جهت اینکه شما را فریفته باشند