مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارفرما میتواند در گزارش بازرس اداره کار مداخله کند؟

سلام.
بنده با شرکت قرارداد کاری یکساله داشتم که قبل از اتمام قرارداد کاری کارفرما من رو از کار اخراج کرد در هیات تشخیص اخراج موجه شده بود به دلیل زوال زمینه اشتغال و در هیات حل اختلاف طبق ماده 25 قانون کار و مطابق با بند د ماده 21 قانون کار حکم ابقا به کار خواستم نوبت اول و دوم کارفرما نیومد در نوبت سوم قرار شد بازرس به محل کار بره جهت تحقیق از محل شرکت و گزارش رو به هیات حل اختلاف ارائه بده دلیل ان این بود که کارفرما به تلافی حکم بازگشت به کاری که من خواسته بودم علیه بنده توسط کارگران و مشتریان خود امضا جمع اوری کرده بود که اینگونه میخواهد با هر بهانه و ترفندی مانع صدور بازگشت به کار بنده شود. طبق رویه ایین دادرسی کار اخذ شهود بر علیه کارگر خلاف قوانین کار میباشد. بنده خیلی میترسم که کارفرما به بازرس اداره کار زیر میزی بده و در گزارش بازرس نفوذ بازی در بیاره قبلا هم سابقه این جور کارها رو در دیگر موارد داشته چون ادم خیلی ثروتمندی هم هست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در خصوص ضابطه می توان انجام وظیفه نمود ولی در خصوص رابطه باید اولا مدارک داشته باشید و دوما به وجدان فرد مورد نظر نیز اعتقاد داشته باشید