مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک توسط شخص ثالث

سلام
برای یک فقره چک صیادی دارنده چک اگر آن را به شخص دیگری انتقال دهد نفر دوم می‌تواند چک را برگشت زده و اجراییه صادر کند یا باید حتما به شخصی که اسمش روی چک ثبت شده برگرداند و شخص ذینفع اقدام نماید. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا انتقال ‌چک در سامانه ثبت گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چک در سامانه به نام هر شخصی که ثبت شده است همان شخص می‌تواند گواهی عدم پرداخت دریافت نماید تا از مزایای اسناد تجاری برخوردار شود