مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه فاکتور فروش

باسلام ببخشید حدود 3 سال پیش بنده یک کامپیوتر گرفتم فروشنده در فاکتوری که به ما داده بعضی از قطعات مهم کامپیوتر رو در فاکتور اشتباه قید کرده.
الان ما برای فروش کامپیوتر اقدام میکنیم تقریبا حدود 800هزار تومان به ما کم فروشی کرده
از اونجا که فاکتور مثل سند هستش و مهر و امضای فروشنده در فاکتور فروش قید شده ایا الان میتونیم به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

فاکتور فروش اشتباه فاکتور فروش خرید کامپیوتر