مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم محصول

من با یک نفر در باغی شراکت داشتیم امسال چند روز قبل از برداشت محصول معامله ای انجام دادیم و به ثبت نرساندیم و هنوز تسویه نکرده ایم ولی شریک من از محصول باغ چیزی به من نداد پرسش من این است که آیا محصول باغ رو باید قسمت میکردیم یا من حقی در محصول باغ ندارم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اصولا چنانچه معامله به طور صحیح صورت گرفته باشد محصول همچنان در شراکت است مگر اینکه توافقی در این خصوص صورت گرفته باشد و یا عرف معاملاتی در محل محصول را از آن خریدار بداند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی قرارداد و اطلاعات بیشتر است