مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال شراکتی

آیا در تقسیم بین شریکا نوشته شود ولی قولنامه امضا نشود یک شریک قولنامه را امضا کند ولی شریک دیگر نکند با تقسیم نامه می توان شکایت کند و سهم خود را مطالبه بکند؟
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
این نوشته به لحاظ عدم امضاء قابل استناد نیست مگر توافقات شفافی احراز و اثبات شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن ان تقسیم نامه برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقسیم نامه از ااعتبار قانونی برخوردار است مگر شرایطی حاکم باشدکه تقسیم نامه را تحت الشعاع قرار دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقسیم نامه دارای اعتبار است چرا که ممضی به امضای شرکاء شده است و قابل استناد برای اثبات حق است.