مشاوره حقوقی رایگان - از بین بردن اسناد شراکت

بنده و شریکم مغازه عمده فروشی پوشاک داشتیم.اگر شریکم فاکتور های خرید و فروش را دور ریخته باشد و جای دیگر هم ثبت نکردیم و دیگر نداریم الان سهم هریک طبق قانون چگونه مشخص میشه ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر توافقی وجودنداشته،میبایستی برمبنای مستندات توسط کارشناس محاسبه گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق توافقات انجام دهید در صورت عدم توافق می‌بایست مطابق آورده خود محاسبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط قرارداد و یا شهودی که ممکن است از جریان پرونده مطلع باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
براساس اطلاعات خودتان و اجناس تقسیم انجام می شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از پرونده مطلع نیستیم ولی طبق توافقاتتون وگرنه محاسبه طبق کارشناس انجام میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مسئله صرفا حقوقی است بار کیفری ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات شراکت و مطالبه سهم‌‌الشرکه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بر مبنای کارشناسی موضوع قابل حل و فصل است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارجاع امر به کارشناس و سایر ادله احتمالی مانند میزان فروش و نحوه تقسیم سود و زیان در قرارداد