مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شوهر در دفترخانه برای ثبت طلاق توافقی

سلام
من با برگ حکم طلاق توافقی بائن و خلعی که همسرم پشیمون شده چحوری میتونم طلاق بگیرم? شوهرم رو زده خواهان . من خوانده. شوهرم برای امضای محضر نمیاد چجوری میتونم بدون شوهرم طلاقم بگیرم از تمام حق و حقومم گذشتم.

پاسخ ها :

مجتبی کمالی

جناب آقای مجتبی کمالی:

با سلام در طلاق توافقی متن وکالتنامه حائز اهمیت است اگر در وکالتنامه اختیار اجرای صیغه طلاق به زوجه داده شده باشد مشکلی برای ثبت طلاق نیست در صورت تمایل میتوانید برای مشاوره رایگان از طریق واتساپ مدارک را ارسال کنید
09128392135 کمالی

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است