مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

سلام وقت بخیر. بنده شاکی یک پرونده هستم که طرف مقابل محکوم به پرداخت 180 میلیون شده از طرف دادگاه.اما به دلیل نیامدن به دادگاه حکم جلب صادر شد.
بعد از جلب طرف به زندان رفت و بعد از چند روز نامه آزادی زندانی از دادگاه به زندان زده شد
در ثنای بنده و نوشته شد مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم.
فرداش به دادگاه مراجعه کردم و گفتن پرداخت کرده مبلغ رو به حساب دادگاه
اما به فاصله 2 روز بعد برای من ابلاغیه اعسار
آمده لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمالا با وثیقه موقتا آزاد ودادخواست اعسار ثبت نموده اند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حضوری موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

محکوم علیه با سپردن وثیقه از زندان آزاد شده است
و دادخواست اعسار از ‌محکوم به مطرح کرده است
و شما باید در جلسه دادرسی اعسار ، دلایل و مستندات خود را مبنی بر ‌ معسر نبودن محکوم علیه ارائه نمایید و شهود ایشان را جرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید چرا که می‌بایست برای اعسار شما نیز حاضر می‌شدید اما اگر شخص اعسار داده باشد و پیش قسط را پرداخت کرده باشد آزاد خواهد شد