مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند به دلیل صوری بودن

با سلام
در سنوات قبل پدر بنده جهت اخذ وام مسکن یک واحد ملک خود را در قالب قولنامه صوری ( دارای مبلغ ثمن معامله که هیچ پرداختی در این خصوص صورت نپذیرفته)به نام بنده و همسرم نمود که در همان زمان بنده وکالت محضری از همسرم گرفتم مبنی بر عودت ملک پس از ازاد سازی سند 3 دانگ انتقال یافته به ایشان ، اما با توجه به تحت فشار قراردادن بنده و جهت رسیدن به آرامش در زندگی خود در سال گذشته وکالت را ابطال کردم، علی رغم اتفاقات فوق همسر بنده منزل با سوءنیت ترک کرده و اقدامات قضایی در جهت اجراییه مهریه و تهدید به ازادسازی ملک مذکور را باتوجه به رهن بودن آن کرده است، آیا امکان ابطال صوری بودن سند مذکور با توجه به عدم پرداخت هیچ گونه مبلغ به پدر بنده وجود دارد؟ و اینکه ایا می توانند در حال حاضر علیرغم باقی ماندن 8 سال از مدت رهن ،زودتر از موعد سه دانگ در اختیار خود را آزاد نماید؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی اسناد ومدارک بررسی گردد.
درصورتیکه مبلغ رهن را کامل تسویه نمایند، فک رهن میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه ، امکان اقامه دادخواست حقوقی توسط پدر وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان بررسی نمود که سوری می‌باشد یا خیر