مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

سلام ما 4فرزند از ملک مادرمان سهم داریم که مادرم فوت نموده و سهم هر کدام مشخص است اما مشکل اینجاست که ما ملک را فروختیم و چون به عللی 1،6 از سهم ملک به یکی از برادرانم که با ما همکاری نمیکند، میرسد و ما زیر ضرر و زیان هستیم تکلیف چیست ما ملک را فروخته ایم حال چه کنیم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.معامله نسبت به سهم ایشان غیرنافذبوده ودرصورت اعلام عدم رضایت,معامله نسبت به سهم ایشان باطل ونسبت به سهم شما صحیح می باشدولی خریدارحق فسخ ویا مطالبه ثمن قسمت باطله را ازشماهابنماید.