مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

درود بر شما
با وجود نشوز همسرم (گواهی نشوز از اجرای احکام صادر شد و دریافت کردم) ایشان با ادعای تعویض قفل درب منزل و تنظیم استشهادیه بر این کار (تعویض قفل) مدعی ترک انفاق و ممانعت از حق از سمت زوج با طرح شکایت کیفری در دادسرا شده اند, جلسه رسیدگی در شورای حل اختلاف برای ما ترتیب داده اند چه دفاعی بکنم؟ و چه حکمی میدهند؟

پاسخ ها :

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام،شما باید به صورت حضوری با یکی از وکلا مشورت کنید

یک وکیل

خب اگر بتواند اثبات كن
( صورتجلسه كلانتري و شهادت شهود) كه شما با تغيير قفل مانع از ورود همسرتان به منزل مشترك شديد دفاع مستدلي نداريد
مگر اينكه ثابت كنيد بخاطر امنيت وسايل منزل در نبود ايشان مجبور به تغيير قفل شديد
و مهمتر اينكه اثبات كنيد وضعيت و تسليم كليد جديد را به ايشان اطلاع داده ايد