مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و جعل اثر انگشت

یک معلم بخاطر بدهی برادرم که اصلا بمن ربطی ندارد امضا و اثر انگشت من را در 2 فقره سفته انجام داده و طی مراحل کارشناسی جعلی بودن آن ثابت شده میخوام بدونم چه حکمی براش میبرن امکان این که از شغل معلمی برکنار بشه هست

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام جرم جعل واستفاده از سند مجعول میباشد

ماده 526
هر کس اسکناس رایج داخلی یا خارجی یا اسناد بانکی نظیر برات‌های قبول شده از طرف بانکها یا چکهای صادره از طرف بانکها و‌سایر اسناد تعهدآور بانکی و نیز اسناد یا اوراق بهادار یا حواله‌های صادره از خزانه را به قصد اخلال در وضع پولی یا بانکی یا اقتصادی یا بر هم‌زدن نظام‌ و امنیت سیاسی و اجتماعی جعل یا وارد کشور نماید یا با علم به مجعول بودن استفاده کند چنانچه مفسد و محارب شناخته نشود به حبس از پنج تا‌بیست سال محکوم می شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر جعل اثبات شود جاعل به مجازات جعل و استفاده از سند مجهول محکوم می‌گردد. تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است