مشاوره حقوقی رایگان - باسلام

بنده با اجرا گذاشتن مهریه خود از طریق ثبت اسناد همسرم اقدام به انتقال قطعی خودرو خود به نام مادرشان کرده اند و بنده شکایت فرار از دین و ابطال سند کردم آیا به نتیجه می رسم به چه طریقی میتوانم او را محکوم کنم و اگر تاکنون با چنین پرونده ای برخورد داشته اید نتیجه چه شده است ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر انتقال بعد از صدور اجراییه و ابلاغ به زوج صورت گرفته باشد می تواند از مصادیق فرار از دین باشد در غیر این صورت خیر