مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری برای عدم پرداخت مهریه

سلام و عرض ادب
بنده 1.5 سال هست که عقد کردم و با آقا به یک منزل نرفتیم ولی بکارت من توسط ایشان از بین رفت. آقا یک ماشین داشتند که اردیبهشت ماه به نام پدرشان زدند و 200 متر مربع زمین که فروختند و خانه خریدند و آنرا هم در تیرماه به نام پدرشان زدند. بعد که اموال خود را به پدرشان انتقال دادند در 8 مرداد ماه درخواست طلاق دادند. حال من میتوانم با توجه به اینکه دو تا سه ماه قبل از درخواست طلاق اموال خود را به نام خانواده خود زدند بدون اینکه پولی بین انها جابه جا شود از ایشان و پدرشان به جرم معامله صوری با نیت قبلی برای عدم پرداخت مهریه شکایت کنم؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات صوری بودن معامله مشکل است باید اسناد انتقال را داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را به طرفیت زوج و انتقال گیرنده اقامه نمایید و باید با تنظیم لایحه دفاعیه حقوقی ، صوری بودن قرارداد را اثبات نمایید

و سپس باید در اجرای ثبت
درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و درخواست استعلام سه گانه و توقیف حسابهای بانکی زوج را نمایید

ولی اقامه شکایت کیفری ، جرم فرار از دین امکان ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقامه شکایت ممکن نیست می توانید از طرق حقوقی پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به عدم اقدام و رای قطعی مهریه جرم فرار از دین واقع نشده لذا می توانید دادخواست ابطال معامله صوری دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت در این مورد شما امکان ندارد و شما باید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید و مهریه خود را اجرا بگذارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

معاملات فوق شايد به قصد فرار از دين با شرايطي تلقي گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت فرار از دین نتیجه ای نخواهد داشت
می توانید تحت شرایطی دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
اصولا اثبات معامله صوری به قصد فرار از دین در صورتی ممکن و محرز است ک بعد از صدور حکم دادگاه یا حد اقل شروع اقدامات قضایی باشد. اما در موتردی ک بتوانید با ادله محکم و شهود ادعای خود را اثبات نمایید توسط مرجع قضایی پیگیری میشود. بهتر است از وکیل در این مسیر استفاده کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقدام کیفری نتیجه ای ندارد ولی دعوای حقوقی اعلام بطلان معامله صوری قابل طرح است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، بله ولی از طریق حقوقی اقدام شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اقامه شکایت ممکن نیست می توانید از طرق حقوقی پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما فقط میتوانید دادخواست ابطال سند را ارایه دهید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام شکایت فرارازدین ممکن نیست
دادخواست ابطال معامله صوری هم باوجودشرایطی امکان پذیراست که نیاز به اثبات دارد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

دادخواست ابطال انتقال به علت صوری بودن با دادخواست مناسب

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

اثبات معامله صوری به قصد فرار از دین در صورتی ممکن و محرز است ک بعد از صدور حکم دادگاه یا حد اقل شروع اقدامات قضایی باشد
در اجرای ثبت
درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و درخواست استعلام سه گانه و توقیف حسابهای بانکی زوج را نمایید ضمن اینکه اقامه شکایت کیفری ، جرم فرار از دین امکان ندارد.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. شکایت به اتهام معامله به قصد فرار از دین، منوط به صدور حکم قطعی و احراز عدم کفایت دارایی بدهکار می باشد لیکن می توانید دعوی حقوقی مبنی بر ابطال معاملات صوری منعقده اقامه کنید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر انتقال اموال بعد از قطعیت حکم مهریه باشد بله اما در مثال فوق به صورت کیفری قابل پیگیری نیست ولی میتوانید دادخواست ابطال معامله صوری را دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر قابل اثبات نمی باشد