مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام
من شاکی پرونده هستم متهم ابتدا توسط دادیار منع تعقیب شد پس از اعتراض در دادگاه متهم مجددا تحت تعقیب قرار گرفت و پرونده به دادیاری برگشت و الان دادیار متهم را احضار کرده. پرونده الان در چه وضعیتی هست؟ علت احضار وی چه بوده و حکم نهایی توسط کدام مرجع داده میشود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادیارمکلف است متهم رااحضارکندبه وی تفهیم اتهام کند ویااخذ دفاعیات پرونده راجهت محاکمه ورسیدگی وصدوررای به دادگاه کیفری ارسال کند

پرسشگر :

خیلی ممنون
پرونده دیگه به نفع من تموم شده حساب میشه یا هنوز احتمال عوض شدنش هست؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعتراض به قرار منع تعقیب در دادگاه مجدد بررسی میشود در صورت متهم شناخته شدن ،قاضی به دادیار دستور صدر قرار جلب به دادرسی میدهد.
دادگاه حکم میدهد.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

با توجه به علت اعتراض شما و تصمیم و دستور دادگاه کیفری ادامه می یابد.