مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن چک ضمانت بدون تاریخ

با سلام و احترام،طبق قرارداد مشارکت ساخت ملک سازنده به عنوان ضمانت چکی صادر کرده است ،طبق قرارداد به تعهد خود در زمان تایین شده عمل نکرده است چک بدون تاریخ میباشد،چگونه میتوان چک را به اجرا گذاشت و اگر مبلغ چک در حساب طرف نبود دعوی حقوقی میتوان انجام داد؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چک ضمانتی است و رأساً نمی‌توانید برای وصول آن اقدام نمائید.
لازم است دادخواست به خواسته مطالبه وجه چک ضمانتی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا در نهایت منتج به وصول چک شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید برای وصول اقدام کنید اگرچک وصول نشد مطالبه وجه چک ارایه کنید