مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهدید

من 2سال پیش با یک آقایی که از اقوام نزدیک شوهرم هست توی روستا آشنا شدیم بدون قصد و غرضی با هم صحبت کردیم خوب شماره همه را تو روستا دارند.بعد از2ماه آقا مدعی شد که عاشق من شده و بعد وقتی من باطن کثیفش رو شناختم بهش گفتم جدا بشویم ولی اون قبول نکرد و گفت فقط اگه بگی کسی دیگه رو دوست داری از زندگیت میرم بیرون من فقط به خاطر اینکه شر اون کنده بشه با یکی از آشناهای خودمون در حد چند روز تلفنی صحبت کردیم و هیچ گونه تعرضی به من نشد.بعد از چند روز اون شخص اول متوجه شد که با یک نفر دیگر صحبت میکنم و بعد از مغازه اون آقا گوشیش رو دزدید از اون روز شروع کرد به تهدید کردن من بعد یک داستان دروغی ساخت که این آقا یعنی نفر دوم میخواسته با دوست دخترش از تو فیلم و عکس بگیره و ازت اخاذی کنه این دروغ یک سال طول کشید تا ثابت کردم دروغه کل ماجرا ....الان هم از صبح تاشب هر جا میرم تعقیبم میکند و تهدیدم میکنه و میگه زندگیت را نابود میکنم چندین پیام ازش دارم که تهمت زده این آقا فقط نیتش اینه که یا به زور وارد رابطه با من بشود یا آبروی من را میبرد تمام تهمت هاش هم دروغ هست الان به من پیام داده که یا خون به پا میکنم و زندگیت را نابود میکنم من نمیخوام شوهرم چیزی بفهمه چون خودش هم به مزاحمت های این آقا شک کرده چطوری میتونم ازش شکایت کنم آیا راهی هست که شوهرم نفهمه و من شکایتم رو پیش ببرم؟ آیا جرمی شامل من میشه اون آقا همش داره من را تهدید میکنه و میگه به زور هم شده باید با من باشی من باید چی کار کنم؟ ممنون میشم جوابم رو بدین زندگیم داره نابود میشه من یک دختر بچه 8ساله دارم که به شدت روحیش حساس هست و من با این معضل باید چیکار کنم.اگر شوهرم بفهمه قطعا خون به پا میشه و زندگی من نابود میشه. نزدیک به 2ساله هرجوری فکر کنید باهاش صحبت کردم از زندگی من بیرون بره ولی میگه تا ابد دست از سرت بر نمیدارم و فقط تهدیدم میکنه من اگر شکایت کنم ازش به جایی میرسم این آقا یک بار هم به زور وارد خونه من شد که دخترم یه دفعه آمد و دیدش. من الان باید چیکار کنم که بتونم شکایت کنم ازش و همسرم خبردار نشود؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات، نیاز است که مورد بررسی قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه تهدید و مزاحمت وجود خواهد داشت
ولی شما باید با ارائه مستندات و دلایل ادعای خود را اثبات نمایید