مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

سلام و خسته نباشید
زن و شوهری از من بابت توهین و تهدید شکایت کردن در صورتی که من با برادر این خانم که در منزل این خانم و آقا بودن جر وبحث کردم که ایشان به من فحش دادن و من هم جوابشان را دادم حال ایشان بعد از فحاشی به من و عصبانی کردن من شروع به فیلم گرفتن کردن و فقط هم از من گرفتن و هیچی از خودشون نیست و برادر همین خانم شاکی اصلا شکایتی نکردن و این آقا چون خونه ی ایشون بودن رفتن شکایت کردن در ضمن من به خاطر طلبم که مستاجرشان بودم رفته بودم حالا من چطور میتونم از خودم دفاع کنم و نتیجه ی این شکایت چی میشه و جرمش چیست با تشکر ?

پاسخ ها :

شکایت بابت توهین شکایت بابت تهدید حکم توهین حکم تهدید تهدید توهین