مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن افت قیمت خودرو در تصادف

سلام من 4ماه پیش به خودرویی که واژگون شده و بعد یک دستگاه پژو405 tu5 با آن برخورد کرده و مسیر فقط یک خودرو قابل رد شدن بود رسیدم ،جاده لغزنده و سر بعد باران به این خودرو برخورد کردم پلیس بازدید کرده و در گزارش خود من را مقصر حادثه اعلام کرد بیمه خسارت خودروی پژو 405 رو داده حالا تنظیم شکایت کرده که افت خودرو را باید بدهی تهدید میکرد که باید 100میلیون افت خودرو میشه از جیبت بدهی چکار باید کرد؟

1.آیا افت تعلق میگیرد؟

2.آیا می‌شود از وی شکایت کنم بخاطر تهدید کردن و خط ونشان کشیدن من اهل کرج و آن شخص اهل شهر قم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایتی برای شما متصور نیست علیه ایشان و افت قیمت نیز به استناد رای کارشناس است که شما نیز می‌توانید اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت افت قیمت خودرو بر اساس نظریه کارشناس رسمی دادگستری تعیین خواهد شد و قابل مطالبه خواهد بود.