مشاوره حقوقی رایگان - فوتی عابر در سانحه رانندگی

با سلام و وقت بخیر ، مادر و پدر من بصورت عابر از یک مسیر چهار بانده درحال عبور بودن در شهر در نزدیکی ان محل پل هوایی بود اما وسط بلوار گاردریل نداشته و متاسفانه بعد از جراحات متعدد در ناحیه شکستگی سر و 6 دنده و مهره گردن و کمر و لگن و ساق پا که پلاتین گذاشتن و از همه بدتر ریه اش سوراخ شد و بعد چند روز کما درگذشت خواستم بدون مقصر هستند و دیه بهشون تعلق نمیگیره یکیشون شصت و دو و دیگیری هفتادو پنج سال دارد ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال شما بسیار مبهم است لطفا واضح تر بیان کنید

پرسشگر :

ایا پل هوایی در کنار حادثه ک عابر درحال گذر از عرض خیابان است دیه بهش تعلق میگیره!؟ و ایا جراحات متحمل شده ک شخص منجر به فوت میشه دیه جداگانه داره !؟ مامانم درناحیه پس سر، مهره گردن ،مهره کمر ، شش تا دنده ، پارگی ریه ، لگن و شکستگی ساق پا ک پلاتین گذاشته شد اسیب دید دیابت هم داشت و دوروز قبل از فوت گفتن سل نهفته داره و بی علائم بوده ب ب دلیل انتی بیوتیک قوی ایست قلبی کردن منجر ب فوت تکلیف حقوقیش چی میشه با سپاس

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمقصر هم باشند باید به هردو,هم دیه فوت وهم دیه شکستگی وجراحت غیرمسری تعلق. می گیرد.با توجه به سن بالا وعدم امکان استفاده از پل عابرپیاده,درصدقصورشان خیلی کمه.