مشاوره حقوقی رایگان - سود سهام متوفی

سلام همسر بنده سال 91فوت شدن ومن از ایشان فرزندی ندارم وشناسنامه ایشان نزد مادرش میباشد ومن رابطه ای با آنها ندارم آیا میتوانم با گواهی فوت وکارت ملی درخواست سهام را بدهم؟واینکه من مهریه ام را نگرفتم آیا می‌شود بعد چند سال سهام ایشان کامل بمن برسد یا مادرش هم سهم دارد؟

پاسخ ها :

صمد امیرمنور

سرکار خانم صمد امیرمنور :

سلام بله میتونید
در خصوص مهریه هم اول باید شکایت کنین علیه وراث قانونی ایشان و بعدا مطالبه حق و حقوق ناشی از ارث کنین

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید مطالبه مهریه بدهید و سپس از ان مرجع تقاضای توقیف سهام را بنمایید