مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته برای استخدام

سلام وقت بخیر. من جدیدا با یک شرکت مهاجرتی مصاحبه کاری انجام دادم که عالی پیش رفت و گفتند که استخدام هستم. منتهی چون در صورت استخدامی به اطلاعات خصوصی و مهم شرکت و مشتریان دسترسی کامل دارم، باید ضمانت بدهم و این ضمانت هم در قالب سفته‌ای 700 میلیون تومانی هست. آیا این حرکت منطقی هست و این که احتمال کلاهبرداری و این که بدون اینکه من خطایی انجام بدهم سفته رو به اجرا بگذارند وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمال وجود دارد .حتما قرارداد تنظیم و در قرارداد و متن سفته اشاره به ضمانتی بودن موضوع سفته نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر اشتباه است
سفته 700 میلیون لازم نیست