مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارگر

سلام. در یک مجتمع مسکونی چند پرسنل داریم. البته قرارداد تا بحال شفاهی بوده و حالا قصد بر قرارداد کتبی است. هیئت مدیره مجتمع قادر به پرداخت حق و حقوق کامل قانونی کارگر نیست. حتی بیمه تامین اجتماعی هم وجود ندارد. ایا این قرارداد دارای اعتبار قانونی بوده و کارگران مذکور میتوانند در صورت اخراج یا عدم تمایل به کار از هیئت مدیره شکایت و نسبت به حق و حقوقی که در قرارداد توسط خودشان هم امضا شده، مطالبه طبق قانون کار نمایند؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام مقررات قانون کار اصولا آمرانه بوده و توافق بر خلاف آنها بی اثر است بنابراین می توانند شکایت نمایند.