مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلاق زن از طریق پزشک قانونی

سلام خسته نباشید من یه گزارش پزشک قانونی دارم میخوام از لحاظ حقوقی جواب بگیرم خلاصه عرض میکنم گزارش پزشک قانونی نوشته زوج در حال حاضر اختلال عمده ی روانپزشکی ندارد فقط درجاتی از ویژگیهای شخصیتی ناکارآمد خودشیفتگی و خود محوری مشهود است که میتواند اختلال بین زوج و رابط فردی با همسر گردد حالا سوالم اینکه آیا دادگاه میتونه با این گزارشی که پزشکی قانونی به من داده و اینکه خانم من ناشزه هستن و فقط یک ماه در دوران نامزدی با من تمکین کردن و بیش از یکسال است که تمکین ندارن میتونه دلیل برا طلاق باشه لازم به توضیح هست که بنده هیچ گونه پرونده بستری یا مصرف دارو ندارم ممنون میشم اساتید محترم جواب بدن با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مورد ازمواردعسروحرج یا فریب درازدواج نمی باشد.تاموجب حکم طلاق یا فسخ نکاح گردد.