مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج شاکی در آخرین موضوعات پرونده

سلام و عرض ادب
احتراما از بنده به موضوع منافی عفت شکایت شده است اما در قسمت آخرین موضوعات پرونده هیچ نامی از شاکی نیست و همچنین عنوان اتهامی اصلا آنچه بازپرس محترم در موضوع منافی عفت مطرح کرده اند نیست بلکه به یک موضوع دیگر اشاره دارد. ابتدا چرا نام شاکی درج نشده در حالی که در جلسه مواجه حضوری من 2 شاکی خصوصی داشتم و دوم چرا عنوان اتهامی اولیه با این که الان می گویند تفاوت دارد.
با تجدید احترام

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دلیل عدم درج نام شاکی برای بنده معلوم نیست..... اما عنوان شکایت که توسط شاکی مطرح می شود ممکن است بعداً توسط بازپرس جرم دیگری تلقی شود..... به طور مثال اشخاص عادی می گویند فلانی کلاهبرداری کرده اما بازپرس متوجه می شود موضوع خیانت در امانت است و موضوع را تحت این عنوان پیگیری می نماید.